IniciServeis › Estètica

Estètica

Deixa’t cuidar amb els nostres tractaments estètics avançats facials i corporals. Manté la teva pell i cos més joves i sans.

Demana cita prèvia als telèfons 973 805 128 | 625 814 327

Peeling d’Acid Felúric

Montse Ros

15' per sessió

És un àcid que s’aplica a la pell per prevenir i tractar els efectes nocius dels raigs ultraviolats del sol i per suavitzar la pell. Després d’una sessió la pell queda lluminosa i radiant, es pot realitzar durant tot l’any i a l’estiu és l’únic peeling que es pot realitzar. És un tractament ideal per fer-lo abans de la mesoteràpia facial perquè ens prepara la pell per fer les microinjeccions.

Preu: 80 €

Peeling d’Àcid Mandèlic

Montse Ros

15' per sessió

Es realitza a l’hivern quan el sol no és fort i a poc a poc va disminuint les tasques produïdes pel sol, també és un àcid que millora l’acne. Com és un àcid que no irrita la pell també és ideal realitzar-lo abans de la mesoteràpia facial. Queda una pell molt suau, amb un to molt uniforme i lluminós.

Preu: 80 €

Mesoteràpia facial

Montse Ros

30' per sessió

Són micro punxades amb àcid hialurònic que hidrata molt la pell i silici que la reafirma. La combinació amb un peeling d’àcid mandèlic o ferúlic és el millor tractament antiaging per mantenir la pell i es pot realitzar un cop al mes. Sense dolor i sense hematomes es tracta cara, coll i escot.

Preu: 100 €

Peeling + Mesoteràpia facial

Montse Ros

50' per sessió

Preu: 150 €

Bioestimulador de col·lagen

Montse Ros

30' per sessió

És un producte dissenyat per prevenir i tractar la flaccidesa de la part inferior de la cara. Per farcir les marques nasogenianes, per a millorar les arrugues de la part superior del llavi i el voltant de la mandíbula. És ideal per a rejovenir, ja que després d’injectar-se actua una cel·lulosa vegetal que farceix la zona a tractar. Al cap de dos mesos la policaprolactona fa el seu efecte d’estimular el col·lagen i reafirma la part inferior de la cara amb una durabilitat d’un any.

Preu: 250 €

Farciment d’Àcid Hialurònic

Montse Ros

30' per sessió

És un tractament per reomplir arrugues fines o més profundes, al voltant del llavi, línies de marioneta i en altres zones.

Preu: 275 €

Botox

Montse Ros

30' per sessió

És una toxina botulínica que s’injecta per la zona d’entrecelles, front i potes de gall, per eliminar-hi les arrugues. És el tractament més efectiu per rejovenir la part superior de la cara. Es pot realitzar cada sis mesos.

Preu: 350 €

Depilació làser

Yaiza Estévez

La fotodepilació és un tractament que té per objecte és reduir o eliminar el borrissol no desitjat, basat en un mètode en el qual la melanina, per acció de l’energia lumínica, es transforma en calor produint l’eliminació gradual d’aquest.

Cames complertes: 100 €/sessió

Mitges cames: 50 €/sessió

Angonals : 25 €/sessió

Angonals brasileres: 35 €/sessió

Angonals caribenyes: 50 €/sessió

Aixelles: 25 €/sessió

Barbeta: 18 €/sessió

Patilles: 20 €/sessió

Entrecella: 10 €/sessió

Coll ventral: 25 €/sessió

Cara lateral: 65 €/sessió

Tòrax: 25 €/sessió

Abdomen: 25 €/sessió

Lumbosacra: 25 €/sessió

Espatlla: 25 €/sessió

Hombros: 25 €/sessió

Braços: 60 €/sessió

Altres parts del cos: Consultar preu per sessió

Packs: Consultar preu per sessió

Fotorejoveniment facial

Yaiza Estévez

Tractament facial que consisteix en aplicar polsos de llum intensa (IPL) en la pell penetrant en aquesta i estimulant la formació de nou col·làgen. Millora la qualitat de la pell i proporciona un aspecte més lluminós, suau i llis de manera duradora.

Cara i coll: 55 €

Escot: 45 €

Mans: 35 €

Pack cara i coll: 265 €

Radiofreqüència

Yaiza Estévez

Permet tractar la flacciditat facial i pèrdua d’elasticitat en cara i coll, redibuixant l’oval de la cara. Multiplica la producció de col·lagen de manera natural, aconseguint reduir les arrugues del contorn d’ulls i escot, obtenint una pell més ferma, més llisa i per més temps.

Cara i coll: 55 €

Mesoteràpia

Yaiza Estévez

Microagulles vials d'àcid hialurònic

És un procediment mèdic-estètic de rejoveniment facial per a l’envelliment cutani, que consisteix en l’absorció a través de la pell de substàncies homeopatiques, per aconseguir un efecte terapèutic.

Facial: 70 €

Abdomen: 70 €

Cames: 90 €

Hifu i Thermage

Yaiza Estévez

És l’últim avanç per combatre l’envelliment sense passar per una cirurgia. Es tracta d’un procediment totalment indolor i ambulatori que combat la flacciditat facial i corporal, esborrar arrugues fines i retornar lluminositat a la pell, amb resultats semblants a un lífting, que està revolucionant els mercats ja que permet reafirmar la pell millorant el to, el contorn i la textura de manera natural a través de l’estimulació del propi col·lagen.

Preu: 350 €

Micropigmentació

Yaiza Estévez

És la implantació de pigments específics a nivell epidèrmic als llavis, ulls o celles dissimulant els petits defectes i fent els nostres trets més perfectes i atractius.

Celles pèl a pèl o completes: 299 €

Ull eyeliner superior o inferior: 250 €

Ull eyeliner superior + inferior: 399 €

Perfil llavis: 350 €

Perfil llavis + augment + difuminació: 399 €

Pigues: 59 €

Eliminació de taques, tatuatges i micropigmentació

Yaiza Estévez

La teràpia làser que realitza el làser Q-Switched és la millor i més avançada opció per a l’eliminació de tatuatges, taques i micripigmantació ja que el que fa es dirigir els polsos del làser cap al lloc a tractar per descompondre els pigments, encarregant els macròfags del cos, durant les setmanes següents, de eliminar les zones pigmentades que s’hagin tractat.

Celles o llavis: 65 €

Eliminació de fongs, estries, taques

Yaiza Estévez

Eliminació des de: 30 €

Anti-acné

Yaiza Estévez

Cara: a consultar

Esquena: a consultar

Pack cara: 265 €

Pack esquena: 359 €

Especialista

Montse Ros

Montse Ros

Yaiza Estévez

Estètica